Black & Decker Takuupolitiikka

BLACK+DECKER takaa, että tuotteessa ei toimitettaessa ole materiaali- ja/tai valmistusvirheitä. Takuu on lisäys kuluttajan lakisääteisiin oikeuksiin eikä vaikuta niihin. Takuu on voimassa Euroopan Unionin jäsenvaltioissa ja Euroopan vapaakauppa-alueella.

Jos BLACK+DECKER –tuote menee rikki johtuen materiaali- ja/tai valmistusvirheestä 24 kuukauden sisällä ostopäivästä tai puutteellisuuksista erittelyissä 24 kuukauden sisällä ostopäivästä, lupautuu Black & Decker korjaamaan tai vaihtamaan tuotteen vaivaamalla asiakasta mahdollisimman vähän. 

Takuu ei kata virheitä, jotka johtuvat:

  • normaalista kulumisesta
  • väärästä käytöstä tai hoidosta
  • tai että vieraat esineet, aineet tai onnettomuustapaus ovat vahingoittaneet tuotetta

Takuu ei ole voimassa, jos joku muu kuin Black & Deckerin valtuuttama huoltoliike on korjannut laitetta. Tuotteen on oltava CE-merkitty. 

Hyödyntääkseen takuuta on tuote ja ostokuitti esitettävä jälleenmyyjälle tai valtuutettuun huoltoliikkeeseen vähintään 2 kuukautta vian toteamisen jälkeen.

Klikkaa tästä löytääksesi lähimmän valtuutetun Black & Decker huoltoliikkeen

Lisensoidut tuotteet 

BLACK + DECKER on myöntänyt seuraavien tuotteiden valmistuksen ja myynnin lisenssillä alla ilmoitetuilla takuuajoilla, kullekin lisenssinsaajalle ilmoitetuksi ajaksi. Ehdot takuissa ovat samat kuin BLACK+DECKER-sähkötyökalujen kahden vuoden takuissa. 

Käsitoimiset siivousvälineet 5 vuoden takuu, sähkökäyttöiset lämmittimet ja jäähdyttimet 2 vuoden takuu, pienet kodinkoneet 2 vuoden takuu, jatkojohdot 2 vuoden takuu, sähkökäyttöiset painepesurit 1 vuoden takuu, sähkökäyttöiset kuiva-/märkäimurit 1 vuoden takuu, sähkökäyttöiset pumput 1 vuoden takuu, käsityökalut puutarhanhoitoon 1 vuoden takuu